slim fit colberts
 
 
Colbert voor heren: modieus en voordelig bij CA.
Voor het beste resultaat hebben we verschillende pasvormen in onze collectie. Zo kun je een colbert kiezen met een meer nauwsluitend silhouet, zoals body fit of slim fit. Iets minder sterk getailleerd zijn de tailored fit colberts. De regular fit is het ruimste model.
Esprit: Colberts en kostuumbroeken voor heren ESPRIT. new-arrivals-arrow.
Wanneer je in je hotelkamer aan Russell Square in Bloomsbury hebt ingecheckt, heb je nog voldoende tijd om je spullen uit te pakken en wat uit te rusten. In een slim fit kostuum vervaardigd uit Italiaanse wol kom je op je afspraak met de potentiële nieuwe klant in Deanstreet Townhouse aan. De comfortabele leunstoel, de heerlijke scones en sandwiches dragen bij aan een aangename sfeer. De meeting verloopt goed en je kan de klant al snel van je ideeën overtuigen. Wanneer je twee uur later afscheid neemt van de sympathieke man casual gekleed in een aansluitend ribfluwelen colbert, een trui met V-hals en een katoenen broek besluit je jezelf te belonen met een bezoekje aan een lokale pub. In een blazer in collegestijl gecombineerd met een donkere jeans en enkelhoge laarzen trek je naar de Bloomsbury Tavern, want je kijkt al de hele dag uit naar een lekkere, frisse ale. Colberts voor elke gelegenheid en elke stijl.
Slim fit blazers voor heren Tommy Hilfiger.
Slim fit blazer. Slim fit blazer. Wollen gilet met monogramlogo. Wollen gilet met monogramlogo. Scheerwolmix fitted blazer. Meer laden Scroll naar boven. Tailored Colberts Voor Heren. Een colbert voor heren of een blazer uit de Tommy Hilfiger Tailored collectie integreren een nette, verfijnde stijl in de kledingkast van iedere man.
Goedkoop colbert heren, slim fit of klassieke colberts mode Heren Kiabi.
Onze colberts zijn allemaal even stijlvol en degelijk. Niet alleen de prijs is interessant, ook de goede pasvorm en het ruime assortiment zullen jou voor Kiabi doen kiezen. Erg populair is tegenwoordig de zwart slim fit colbert. Combineer zo'n' getailleerd, nauwsluitend jasje met een slim fit pantalon.

Contactez nous

Chercher à slim fit colberts